Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ. Δημοσιογραφικές ειρωνείες για τον Θεό Δία


 ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ. Δημοσιογραφικές ειρωνείες για τον Θεό Δία


                                            ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ.    
ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΩΝ ΙΕΡΟΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ

     Αριθμός Δικαστ. Αποφάσεως 1290/2006      

Δομοκού και Ζαχία 1, 10445 Αθήναι
 6-1-2017
Αρ. Πρωτ.: 100/110
Tηλ.: 2155256740   
    
ΘΕΜΑ: Δημοσιογραφικές ειρωνείες για τον Θεό Δία

  Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιογραφικά τραπέζια των τηλεοπτικών εκπομπών σχετικά με την Οργάνωση; Κίνημα; Κόμμα; (δεν μας αφορά) του κυρίου Α. Σώρρα, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα ακόλουθα:
  Δημοσιογραφίσκοι, αλλά δυστυχώς και έγκριτοι δημοσιογράφοι αφού σχολιάζουν τα τεκταινόμενα σχετικά με την ύπαρξη ή την ανυπαρξία των ομολόγων /δισεκατομμυρίων που έχει επικαλεστεί ότι διαθέτει ο κύριος Σώρρας (κι αυτό δεν μας αφορά), καταλήγουν λέγοντας ειρωνικά ότι οι οπαδοί του, ορκίζονται στον Δία τον οποίο θεωρούν κάτι μεταξύ εξωγήινου και αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου.
  Δεν γνωρίζουμε τις θεολογικές αναζητήσεις των οπαδών του κου Σώρρα οι οποίες δεν μας αφορούν, αλλά εκείνο που μας αφορά και το δηλώνουμε δια της παρούσας επιστολής, είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ο οποίος έχει το πλεονέκτημα του δημοσιογραφικού μικροφώνου να εμπαίζει τους Θεούς πόσο μάλλον όταν το μόνο που γνωρίζει γι` αυτούς είναι τα ανιστόρητα ψευδολογήματα και παραμύθια που του έμαθε στο δημοτικό σχολείο η καθεστηκυία τάξη πραγμάτων την οποία υπηρετεί προσκυνούμενος με την στενή και ευρεία έννοια του όρου.
  Τα όργανα του ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ. (Διοικητικό και Ιερατικό Συμβούλιο) θα εκτιμήσουν την έκταση της δημοσιογραφικής συνέχειας για την ειρωνεία και τον εμπαιγμό που γίνεται κατά της ελληνικής λατρείας και θα προβούν στις ανάλογες ενέργειες.

Ο Εντεταλμένος Δημοσίων Σχέσεων
Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης
Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος

                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΣΠΑΡΤΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ